Usein kysytyt kysymykset

Miksi ette myy bongeja verkkokaupassa?

Nykyinen tupakkalaki kieltää etämyynnin ilman vahvaa asiakkaan tunnistautumista joten tällä hetkellä voit luoda asiakastilin verkkokauppaamme jonka jälkeen lähetät selfien itsestäsi päivämäärällä varustettuna joko mailiin, instagram dm tai joihinkin käytössämme olevista puhelinsovelluksista (watsapp,telegram,tekstiviesti). Tämän jälkeen arvioin mikäli tarvitsee erikseen vielä lähettää henkilötodistusta. Jos haluat kuitenkin hoitaa asian ilman asiakastilin luomista niin meidän täytyy tehdä se videopuhelun välityksellä niin että voit tarvittaessa näyttää henkilöllisyystodistuksen. Ota yhteyttä numeroon 0469449153 suosin telegramia mutta watsapp käy myös.

Kaikki kuvat poistetaan heti käsittelyn jälkeen.

Miten pesäputken koko mitataan? 

Mene haluamaasi tuotteeseen niin siellä olen opastanut oikean mittaustavan.

Miten teihin saa parhaiten yhteyttä?

Instagram @smowgliheadshop tai sähköposti smowgliheadshop@gmail.com

Puh. 0469449153

Miten maksan tilaukseni?

Tällä hetkellä maksuvaihtoehtona on vain tilisiirto. Kun olet tehnyt tilauksen niin sinulle tulee tilausvahvistus-viestin alaosassa tiedot maksua varten. Lähetän tuotteet heti kun maksu näkyy tilillä. Mikäli olet palaava asiakas niin suosittelen tallentamaan maksupohjan niin ei aina tarvitse näpytellä muutakun tilausnumero viestikenttään.

Kauanko toimituksissa kestää?

Paketit saapuu perille 1-4 arkipäivän kuluessa.

En pysty maksamaan tilaustani, mitä teen?

Pop pankki ja handelsbank on hieman hankalia tapauksia. Joudut menemään selaimen kautta nettipankkiisi ja muuttamaan kohdemaat mihin pystyt maksamaan. Tämän jälkeen siinä ei pitäisi olla ongelmaa. Kohdemaa on Liettua

Miksi käytätte ulkomaalaista pankkitiliä?

Suomalaiset pankin paskaläjät päättivät irtisanoa monilta tämän alan kaupoilta pankkipalveluja jonka jälkeen ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kun mennä sinne missä ei syrjitä. Yritys kuitenkin toimii ja maksaa verot Suomeen.