Bong shop

Nykyinen tupakkalaki kieltää etämyynnin ilman vahvaa asiakkaan tunnistautumista joten vaihtoehdot on tällä hetkellä seuraavat:

1. Voit luoda asiakastilin verkkokauppaamme jonka jälkeen lähetät selfien itsestäsi päivämäärällä varustettuna joko mailiin, instagram dm tai joihinkin käytössämme olevista puhelinsovelluksista (watsapp,telegram,tekstiviesti). Tämän jälkeen arvioin mikäli tarvitsee erikseen vielä lähettää henkilötodistus. 


2. Jos haluat kuitenkin hoitaa asian puhelimitse tai ilman asiakastilin luomista niin meidän täytyy tehdä se videopuhelun välityksellä (watsapp,telegram,ig) niin että voit tarvittaessa näyttää henkilöllisyystodistuksen. Ota yhteyttä numeroon 046 944 9153 (watsapp,telegram,ig)

Smowgli suosittelee kuitenkin asiakastilin luomista sillä jos innostut tilaamaan meiltä uudestaan niin ei tarvitse enää kuin kirjautua sisään ja tilata ilman sen kummempaa sähläämistä. Lisäksi mikäli vielä saadaan smowgli nousuun niin kehitän kanta-asiakas järjestelmää ja pääsette nauttimaan huomattavista eduista

Mikäli tarvitset apua niin älä mieti vaan soita ja kysy!

Sähköposti: Smowgliheadshop@gmail.com

Instagram: @Smowgliheadshop


0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1