XMAX Ace Vaporizer black
XMAX Ace Vaporizer black
XMAX Ace Vaporizer black
XMAX Ace Vaporizer black
Loppunut

XMAX Ace Vaporizer black

149,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Kätevän XMax®:n ACE-johtavuushöyrystimen ansiosta sinulla on aina ässä hihassasi tai takin taskussa. Erinomainen suorituskyky, helppokäyttöinen yhdellä kädellä ja upeat ominaisuudet ilahduttavat yrttien ja tiivisteiden ystäviä.Tämä alkaa yrttien täytöstä: Mustasta keramiikasta valmistetun lämmityskammion ympärillä oleva alue on viistetty, jotta voit helposti murskata yrttejä sen päälle ja täyttää sen helposti. 

Uutteiden, kuten vahan tai öljyn, höyrystämiseksi on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kapseli, joka täytetään ja työnnetään lämmityskammioon. Mustan keramiikan ansiosta sisääntuleva lämmitetty ilmavirta, joka on eristetty tekniikalla, pysyy hyvin, mikä takaa tasaisen, jatkuvan lämmityksen.Magneettisesti pidetty suukappale on valmistettu keraamisesta. Tehokas 2 600 mAh litiumpolymeeriakku kestää täyteen ladattuna noin 15 höyrystystä 5 minuutissa. 5 minuutin jakson lisäksi ajastin tarjoaa myös 10 minuutin jakson.Höyrystin lämpenee nopeasti viimeksi asetettuun lämpötilaan, joka voidaan asettaa välillä 100 °C - 240 °C (212 °F – 464 °F). Booster-toiminnolla lämpötila voi nousta suoraan 255 °C:seen (491 °F), kun virtapainiketta painetaan 2 kertaa ja sitä pidetään painettuna minuutin ajan. Kaikki asetukset voidaan lukea OLED-näytöltä, lisäksi on värinäsignaaleja. Automaattinen sammutus ajastimen umpeutumisen jälkeen estää laitteen ylikuumenemisen.Ja nyt paras ominaisuus: Höyrystimen etuosassa olevalla liukupainikkeella voit työntää lämmityskammion ylös ja tyhjentää sen erittäin helposti! Vaihdettava akku on myös etu. Laajat lisävarusteet täydentävät ACE-höyrystinsarjaa.


Sisältää:1 kpl XMax® "ACE" höyrystin1 kpl 2 600 mAh litiumpolymeeriakku1kpl USB-kaapeli1 kpl konsentraattikapseli2 kpl näytöt2 kpl Tiivistysrenkaita1 kpl puhdistusharja3 kpl vanupuikkoja3 kpl alkoholipyyhkeitä1kpl Käyttöopas DE, EN, ES, FR

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: VAP-002