Vape Wool Hemp Fibres
Vape Wool Hemp Fibres

Vape Wool Hemp Fibres

3,50 €
sis. 24 % ALV

Vape Wool' on kumiton hamppukuitu ja ihanteellinen ratkais tiivistettyjen aineiden (vaha/öljy) haihtumiseen höyrystimessä. Se säilyttää tiivisteen maun ja estää höyrystimen kokkaroitumisen ja tukkeutumisen.

Jokainen höyrystäjä tietää ongelman, että erityisesti hartsiin sisältyvät aineet, ovat vaikeita haihduttaa höyrystimessä. Heti kun tavara lämpenee, se valuu yhteen ja kokkaroituu. Tämän takia sitä ei voi haihduttaa kunnolla, koska liian vähän pinta-alaa on käytettävissä. Välillä jopa höyrystin vaurioituu.

'Vape Wool' hamppukuidut ovat mauttomia, lämpötilankestäviä 240 °C (464 °F) asti. Se koostuu 100% luonnollisesta ja valkaistusta hamppukuidusta, jättäen kuidun pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi kuin villa. Se mahdollistaa puhtaan maun nauttimisen.

Lisäksi se pitää lämmityskammion vapaana tahmeista jäämistä ja estää höyrystimen mahdollisia vaurioita. Hampunvillaa voidaan käyttää myös lämmityskammioiden ja bong-kulhojen puhdistusaineena. Suosittelemme pyyhkimään vielä lämpimän lämmityskammion kuiduilla suoraan jokaisen höyrytyskerran jälkeen. Jos höyrystät nestemäisiä tai siirappimaisia uutteita, hamppukuidut ovat täydellinen tippalappu.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 501201