Kali Dog by Royal Queen Seeds 3kpl
Loppunut

Kali Dog by Royal Queen Seeds 3kpl

22,00 €
sis. 24 % ALV
Hieno esimerkki vahvoista geeneistä, jotka tulevat kasvattajilta Yhdysvalloista. Vaikka se on sativapainotteinen, siinä on vahva vaikutus indikageeneistä
Loppunut

Kali Dog on loistava esimerkki upeista geeneistä, jotka ovat peräisin amerikkalaisilta kasvattajilta. Tämä lajike kallistuu enemmän sativan puolelle, mutta siinä virtaa vahva indikavaikutus, mikä näkyy sen upeissa ominaisuuksissa. Puhumme suurista, tiheistä nupuista, jotka haisevat erottamattomasti voimakkaalta skunkin hajulta. Ja kun otat siitä vetäisyn, valmistaudu maku räjähdykseen, joka iskee kovaa ja jättää sinut haluamaan lisää. Kali Dog iskee kovaa ja tarjoaa voimakkaan kokemuksen, joka vie jalat alta.

Alun perin jalostettu yli 20 vuotta sitten, tällä voimakkaalla lajikkeella on vahva, lähes ylivoimainen sitruunapolttoaineen maku. Kasvattajat rakastavat tätä lajiketta sekä sen tiivistä, tiheää kasvua että anteliaita satoja. Sisätiloissa 450-500 grammaa neliömetrillä on helppo saavuttaa 600 watin HPS-valaistuksen alla. Se on raskas ruokkija, joten se voi hyvin imeä voimakkaita kukinnan tehostajia ja ravinteita.

Kuinka kasvattaa Kali Dog: Tiheät Nuput Vaivan Arvoiset

Vaikka sen kasvattaminen voi olla hieman vaativampaa, kasvi näyttää pitävän alhaisemmista kosteusarvoista, koska se voi altistua nuppurokolle, homeelle tai jauhelihasienelle. Tämä johtuu kuitenkin pääasiassa sen raskaista, tiheistä nupuista - joten niin kauan kuin huolehdit kasvista, se on enemmän kuin vaivan arvoinen ylimääräinen huomio. Se reagoi hyvin leikkaamiseen ja trimmaukseen, ja suosittelemme, ettet anna sen kasvaa liian korkeaksi kasvukauden aikana, koska kasvi venyy ensimmäisten kukinnan viikkojen aikana. Kukinta kestää noin 8-10 viikkoa.


Strain Type:     Feminized
    THC:     18%
    CBD:     Low
    Yield Indoor :     450 - 500 gr/m2
    Yield Outdoor:     500 - 550 gr/plant
    Height Indoor:     90 - 160 cm
    Height Outdoor:     175 - 210 cm
    Flowering time:     8 - 10 weeks
    Harvest Month:     Late October
    Genetic Background:     Chemdawg x Sour Diesel
    Type:     Sativa 55% Indica 45%
    Effect:     Clear, Uplifting
    Climate:     Long Summers
    Flavour:     Citrus, Diesel, Herbal, Pungent, Skunk


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.