Delahaze by Paradise seeds 3kpl
Loppunut

Delahaze by Paradise seeds 3kpl

35,00 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Suuri ja voimakas Delahaze, moninkertaisesti palkittu sativalajikkeemme, sisältää kaiken tarvittavan! Olemme yhdistäneet parhaat Haze-ominaisuudet kasviin, joka tuottaa runsaasti satoa ja valmistuu varhain, luodaksemme huippuluokan kasvin.

Tähän lajikkeeseen kehittäminen vaati aikaa (ja paljon rakkautta). Tarkalla jalostuksella olemme tuottaneet Haze-kasvin, joka on luonnostaan vahva ja homeenkestävä.

Delahaze on erinomainen lajike ja ammattiviljelijän luonnollinen valinta - puhumattakaan Haze-intoilijasta. Oikein käsiteltynä Delahaze-kannansiemenet tuottavat kasveja, jotka kykenevät valtaviin satoihin herkullisella teholtaan, jota on vaikea voittaa.


70/30 (sativa-painotteinen) hybridilajike, indika-komponentti risteytyksessä näyttää vaikutuksensa parannettujen satojen, erittäin nopean 9 viikon valmistumisajan (Hazelle) ja vähentyneen sativa-venymisen muodossa.


Jämäkistä ylä- ja sivupäistä tuotetut nuput ovat esteettisesti miellyttäviä - suuria, tiheitä ja kivikovia - sekä runsaita tuotannossaan.Sisätilan sato: 500+ g/m² sisätiloissa Ulkotilan sato: 1000 g/kasvi ulkonaDelahazen vaikutukset ilmoittavat itsestään hiipivällä tavalla, kasvaen kohti euforista ja piristävää huipennusta. Kun vaikutus on vakiintunut, pitkäkestoinen tunne (jopa 4 tuntia) leviää kehoon, puhdas ja kirkas - täydellinen päivään ja energisoiva yöllisiin aktiviteetteihin.Lääkinnällisesti: Vaikutuksen piristävä luonne tekee Delahaze-kannansiemenistä suositun valinnan lääkeviljelijöille, jotka pyrkivät torjumaan stressiä ja masennuksen osa-alueita.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.