0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Smowgli Headshop

Maksutavat


  1. Voit halutessasi maksaa ostoksesi  verkkopankkimaksulla. Valitse maksuvaihtoehdoksi Verifone BlueCommerce , tee tilaus ja suorita maksu ohjeiden mukaan. 
  2. Voit maksaa tilauksesi myös noutaessasi sen myymälästämme. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto myymälästä".
  3. Voit maksaa tilauksesi myös Postiennakolla, noutaessasi tilauksen Postista. Valitse vain toimitustavaksi Postipaketti (pakettiautomaattiin maksu vain pankkikortilla) ja maksutavaksi Postiennakko. Postiennakon lisämaksu 7,90e.

Verkkokauppamme käyttää aina suojattua maksuyhteyttä, eikä kauppamme koskaan säilytä tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, joten tilaaminen meiltä on aina turvallista ja varmaa. Maksupalvelun kaupallemme tarjoaa Verifone Oy.(Mikäli et löydä haluamaasi maksu- tai toimitustapaa, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen:

smowgliheadshop@gmail.com ja kerro huolesi. Me autamme järjestämään asian.)Alla näet kaikki yleisimmät suomalaiset pankit, joiden verkkopankkimaksua verkkokauppamme tukee:

Toimitustavat


Toimitamme tilauksesi sinulle nopeasti, varmasti ja aina toiveidesi mukaan. Kauppamme toimitustavat selitetään sinulle tarkasti alla.


Halutessasi voimme toimittaa tilauksesi sinulle myös esimerkiksi myöhempänä ajankohtana -- Mikä ikinä toiveesi toimituksesta onkaan, ilmoita se meille KASSALLA, tilauksen viimeistelemisen yhteydessä, kohdassa "Lisätietoja tilaukseen liittyen" ja toteutamme toiveenne aina parhaimpamme mukaan.


YLI 100 euron kertatilaus aina ilman toimitusmaksuja! 


Smowgli Headshop toimittaa tilauksensa aina huomaamattomassa paketissa, nopeasti ja varovaisuutta noudattaen. Voit valita toimitustavan seuraavista vaihtoehdoista:

Postipaketti 

Posti kuljettaa tilauksesi valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sinulle lähetettyä seurantatunnusta käyttäen. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90

Toimitusaika: 1-4 arkipäivääNoutopistepaketti

DB Schenker kuljettaa tilauksesi valitsemallesi R-kioskille, joka toimii noutopisteenä. Tilaus on noudettavissa 3-8 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Noutopistepaketti on selkeästi hitaampi toimitusmuoto, kuin Postipaketti. Noutopistepakettia ei voi myöskään maksaa postiennakolla!

Tilaus on noudettavissa noutopisteessä 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 4,90

Toimitusaika: 3-8 arkipäivää


 

Postiennakko 

Jos haluat maksaa tilauksesi vasta, kun noudat sen Postista, valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. (HUOM: Pakettiautomaattiin maksu vain pankkikortilla!!) Posti ei luovuta tilausta, ennen kuin se on kokonaisuudessaan maksettu, käteisellä tai pankkikortilla. Tilaus on noudettavissa 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua seurantatunnusta käyttäen. Saat myös ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90 postipaketti + 7,90 postiennakkomaksu = 13,80 euroa

Toimitusaika: 1-4 arkipäivääNouto myymälästä

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta, koska vain aukioloaikojemme puitteissa. Tilaamalla tuotteet etukäteen verkkokauppamme kautta varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saapuessasi myymälässämme saatavilla. Varaamme tilatut tuotteet myymälässämme Sinulle 7 vuorokauden ajan tilaushetkestä alkaen.


Hinta: Ilmainen

Noudon ajankohta: 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta