0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Smowgli Headshop

Maksutavat


  1. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksulla. Valitse maksuvaihtoehdoksi Verifone BlueCommerce, tee tilaus ja sinut ohjataan automaattisesti verkkopankkisi suojatulle verkkomaksusivulle. Kaupassamme käytät aina suojattua maksuyhteyttä, eikä kauppias koskaan luovuta mitään henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joten tilaaminen meiltä on aina turvallista ja varmaa. Maksupalvelun ja -suojauksen kaupallemme tarjoaa Verifone Oy.

  2. Voit maksaa tilauksesi myös noutaessasi sen myymälästämme, osoitteessa Varastokatu 5, 65100 Vaasa. Valitse tällöin toimitustavaksi "Nouto myymälästä".
  3. Voit maksaa tilauksesi myös vasta noutaessasi sen Postista. Valitse vain toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. Postiennakon lisämaksu 7,90e.

Huom 1! Pakettiautomaatteihin lähetettyjen tilauksien postiennakkomaksun voi maksaa vain pankkikortilla!

Huom 2! Asiakkaan todistettava henkilöllisyytensä myös postiennakkotilausta noudettaessa, eikä paketteja luovuteta alaikäisille!  

Huom 3! Noutopistepakettia ei ole mahdollista maksaa postiennakolla. Noutopistepakettina tilatut Postiennakot lähetetään automaattisesti asiakkaan lähimpään Postin toimipisteeseen ja postiennakkosummaan lisätään 1 euron lisämaksu Postikulujen mukaisesti!


Mikäli et löydä haluamaasi maksu- tai toimitustapaa tai mieltäsi askarruttaa joku muu asia, ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen smowgliheadshop@gmail.com tai soita myymäläämme numeroon 040 187 0 420 (Ma-La: 12-18) ja autamme sinua parhaamme mukaan.Alla näet kaikki yleisimmät suomalaiset pankit, joiden verkkopankkimaksua verkkokauppamme tukee:

Postipaketti 

Posti kuljettaa tilauksesi valitsemaasi postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sinulle lähetettyä seurantatunnusta käyttäen. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus on noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90

Toimitusaika: 1-4 arkipäivääNoutopistepaketti

DB Schenker kuljettaa tilauksesi valitsemaasi noutopisteeseen. Tilaus on noudettavissa 3-8 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Noutopistepaketti on hitaampi toimitusmuoto, kuin Postipaketti. Noutopistepakettia ei voi myöskään koskaan maksaa postiennakolla!

Tilaus on noudettavissa noutopisteessä 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 4,90

Toimitusaika: 3-8 arkipäivää


 

Postiennakko 

Jos haluat maksaa tilauksesi vasta, kun noudat sen Postista, valitse toimitustavaksi Postipaketti ja maksutavaksi Postiennakko. (HUOM: Pakettiautomaattiin maksu vain pankkikortilla!!) Posti ei luovuta tilausta, ennen kuin se on kokonaisuudessaan maksettu, käteisellä tai pankkikortilla. Tilaus on noudettavissa 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta ja voit seurata lähetyksen kulkua sähköpostiisi saamaasi seurantatunnusta käyttäen. Saat myös ilmoituksen sekä tekstiviestillä, että sähköpostiisi, kun tilaus on noudettavissa. 

Tilaus noudettavissa Postissa 7 vuorokautta noutopisteeseen saapumisesta alkaen.

Hinta: 5,90 postipaketti + 7,90 postiennakkomaksu = 13,80 euroa

Toimitusaika: 1-4 arkipäivääNouto myymälästä

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta, koska vain aukioloaikojemme puitteissa (Ma-La klo 12-18). Tilaamalla tuotteet etukäteen verkkokauppamme kautta varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saapuessasi varmasti saatavilla. Varaamme tilatut tuotteet myymälässämme sinulle 7 vuorokauden ajan tilaushetkestä alkaen.

Hinta: Ilmainen

Noudon ajankohta: 7 vuorokauden kuluessa tilauksesta.